Boek over de hobo

De afgelopen drie jaar heb ik intensief gewerkt aan een boek over de hobo, het instrument dat mijn vader professioneel speelde. Ik sprak met vijftien hoboïsten, instrumentenmakers en onderzoekers uit Nederland, Vlaanderen en Parijs en schreef hun boeiende verhalen op. Gecombineerd met een inleiding over de historie en de kenmerken van het instrument gaat het een informatief en prettig leesbaar boek worden voor liefhebbers van de hobo of van klassieke muziek in het algemeen.

Hobobouwer Philippe Rigoutat in zijn atelier in Parijs

Het boek, Een temperamentvolle kameraad, verschijnt in het voorjaar van 2019, en wordt een uitgave in eigen beheer. Lees hier meer over het boek, hoe je het alvast kunt bestellen en hoe je mij kunt sponsoren voor deze uitgave.

Comments are closed.